Hyvä ja toimiva yhteistyö kumppaneidemme kanssa on meille tärkeää ja autamme kaikissa käytännön asioissa mielellämme. Liian pientä asiakasta ei ole olemassakaan, vaan löydämme varmasti sopivat ratkaisut kaikkien tarpeisiin. Homma saadaan toimimaan jo pienin kertatoimituksin joustavasti.

Kauttamme saatavilla iso valikoima erilaisia kahveja, teetä sekä kaakaota joista valtaosa on luomua. Lisäksi autamme laiteasioissa (automaatit, keittimet, myllyt etc.) tarvittaessa. Vaihtoehdoista kannattaa kysellä meiltä suoraan, kaikkia tuotteitamme on saatavilla suuremmissa erissä.

Kysykää tuotehinnastoamme.

p. 045 1838877

karla.harzdorf@cafe-nazca.fi

Ravintolat

Kahveissa aina kuuntelemme asiakkaitamme ja otamme valikoimiin tuotteita toiveiden mukaan – tai räätälöimme erilaiset kahvisekoitukset juuri sellaisiksi kuin haluatte.

Kauttamme on saatavilla myös yli 1500 erilaista teelaatua, eli varmasti joka makuun jotakin.

Jälleenmyyjät

Paahtimolla itsellämme on jo mielenkiintoinen tarina, jota on helppo myydä eteenpäin – samoin kuin laajalla ja laadukkaalla tuotevalikoimallamme. Valmistamme kausittain myös erikoisuuksia, jotka tuovat sesonkeihin lisäarvoa. Kuten suosittu tynnyrikypsytettyjen kahvien sarja. Kahvia kypsytellään säädelty aika viski- tai muissa alkoholitynnyreissä ennen paahtoa, jolloin kahvi saa upeita vivahteita tynnyristä itseensä.

Yritykset ja toimistot

Kaipaako toimistosi maukkaampaa piristysruisketta kahvihuoneeseen? Tai kenties maistuvia yrityslahjoja omille asiakkaillenne. Meidän kautta onnistuu tuotteet vaikka omilla etiketeillä kaikenlaisiin tarpeisiin.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, niin ole yhteyksissä:

karla.harzdorf@cafe-nazca.fi / 045 183 8877

niin etsitään teille sopiva ja maistuva ratkaisu