Hej, Det här är en kommentar.
För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.
Hi
I just visited The coffee museum in St. Petersburg, Russia, and fell in love with coffees from Guatemala, Mexico and others in Latin America. I went to Prisma today in my hometown Lahti and bought some of your fabulous coffees: one from St.Salvador and the other from Peru.
I brewed some with my French presso and what an enjoyable cup of coffee! Thank you!
My question is: Do you roast these in number 3 or is there even darker roasting for these? Or is this the right roasting for these lovely coffees?
Perulaista me paahdetaan vielä astetta tummempana mutta tuo toimii paremmin espressokeittimessä tuolloin. El Salvador kahvilaatu meillä on vaihtumassa juuri toiseen El Salvadorista tulevaan (vielä parempi) mutta tässä paahtoaste tulee olemaan keskitumma. Tuota ostamaasi el salvadorilaista en enää tummemmaksi paahtaisi. Eli me haemme kaikille kahveille optimaalisimman paahtoasteen mutta perulainen on hyvin taipuvainen kahvi ja tätä paahdamme asiakkaiden toiveiden mukaan keskitummasta espressoon asti.
Lisäksi meillä on nyt uusina kahvi Brasiliasta, kahvi tulee Mococan maakunnasta ja on erinomainen tummapaahtoisena, eli paahdetaan espressopaahtoon mutta tämä toimii erinomaisesti myös perinteisissä keittimissä. Guatemala meillä on paahdettu samaan paahtoasteeseen kuin Brasilia ja Peru espresso mutta tämä taas toimii paremmin perinteisillä keittimillä, espressonakin toki, ollen melkoisen napakka espresso.
Hej, Det här är en kommentar.
För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.
Hi
I just visited The coffee museum in St. Petersburg, Russia, and fell in love with coffees from Guatemala, Mexico and others in Latin America. I went to Prisma today in my hometown Lahti and bought some of your fabulous coffees: one from St.Salvador and the other from Peru.
I brewed some with my French presso and what an enjoyable cup of coffee! Thank you!
My question is: Do you roast these in number 3 or is there even darker roasting for these? Or is this the right roasting for these lovely coffees?
Hei ja kiitos palautteestasi.
Perulaista me paahdetaan vielä astetta tummempana mutta tuo toimii paremmin espressokeittimessä tuolloin. El Salvador kahvilaatu meillä on vaihtumassa juuri toiseen El Salvadorista tulevaan (vielä parempi) mutta tässä paahtoaste tulee olemaan keskitumma. Tuota ostamaasi el salvadorilaista en enää tummemmaksi paahtaisi. Eli me haemme kaikille kahveille optimaalisimman paahtoasteen mutta perulainen on hyvin taipuvainen kahvi ja tätä paahdamme asiakkaiden toiveiden mukaan keskitummasta espressoon asti.
Lisäksi meillä on nyt uusina kahvi Brasiliasta, kahvi tulee Mococan maakunnasta ja on erinomainen tummapaahtoisena, eli paahdetaan espressopaahtoon mutta tämä toimii erinomaisesti myös perinteisissä keittimissä. Guatemala meillä on paahdettu samaan paahtoasteeseen kuin Brasilia ja Peru espresso mutta tämä taas toimii paremmin perinteisillä keittimillä, espressonakin toki, ollen melkoisen napakka espresso.